Accés al contingut Accés al menú de la secció 
 • Forética presenta a Barcelona la nova versió de la Norma SGE 21 (19.09.2017)
  SGE 21 és la primera norma europea que permet implantar, auditar i certificar un sistema de gestió ètica i socialment responsable.
 • El Museu Marítim de Barcelona renova el seu compromís amb la sostenibilitat (18.09.2017)
  La Memòria de responsabilitat social de l'MMB dóna a conèixer el balanç de la feina feta en els tres àmbits de la responsabilitat social: l’econòmic, el social i mediambiental, durant els anys 2015 i 2016. La novetat principal és que s'ha elaborat d'acord amb la nova Guia G4 del Global Reporting Initiative, d'acord amb l'opció De conformitat - Essencial, que incideix a reportar els aspectes rellevants per als grups d'interès de l'organització.
 • Fundació Joia actualitza la seva memòria de sostenibilitat (18.09.2017)
  La Fundació Joia és una entitat sense afany de lucre que treballa per motivar, definir i donar a conèixer les capacitats de les persones afectades per trastorns de salut mental. Presenta la seva Memòria de Sostenibilitat 2016, on un any més volen que sigui l’eina per explicar els seus impactes, resultats, projectes i futurs objectius.
 • Manual de referència Sindical sobre l'Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible (14.09.2017)
  L'Organització Internacional del Treball ha publicat un manual de referència per a les persones membres dels sindicats, que presenta els diferents components de l’Agenda 2030 i identifica un conjunt de metes i indicadors prioritaris que els sindicats podrien tenir en compte en les seves actuacions.
 • SABA actualitza la seva memòria de sostenibilitat (14.09.2017)
  Saba és un operador industrial de referència en el desenvolupament de solucions en l'àmbit de la mobilitat urbana especialitzat en la gestió d'aparcaments. Actualment gestiona 368 aparcaments amb més de 195.000 places. L’acompliment de Saba en matèria de sostenibilitat es recull i desenvolupa anualment a l’Informe de RSC. Aquest document reuneix els principals aspectes mediambientals, socials, econòmics i de bon govern derivats de les activitats de Saba.
 • Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2017 (14.09.2017)
  Del 16 al 22 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que promou hàbits saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.
1 | 2 | 3   Siguiente > Total páginas: 7