Accés al contingut Accés al menú de la secció 
 • Abacus publica una nova edició de la seva memòria de sostenibilitat (17.10.2017)
  La cooperativa, amb prop d’un milió de persones consumidores associades, és un referent en el sector de la distribució cultural, contribueix a la transformació social tot promovent un consum, cultural, educatiu i de lleure amb valors col·laboratius, responsables i sostenibles. Genera activitat econòmica i ocupació amb valors i compromís i implicació amb el territori.
 • BASF publica la seva memòria de sostenibilitat 2016 (13.10.2017)
  L’”Informe BASF" es publica anualment com a document de resum que explica les activitats de la companyia a les tres dimensions de la sostenibilitat (econòmica, mediambiental i social.
 • B:SM actualitza la seva memòria de sostenibilitat (13.10.2017)
  B:SM és l’empresa municipal de l’Ajuntament de Barcelona que té com a missió contribuir al desenvolupament de la ciutat i la millora de la qualitat de vida de la ciutadania i visitants, gesti-onant serveis amb eficiència, flexibilitat i proactivitat, aportant valor en pro de la sostenibilitat social i econòmica.
 • Blanquerna actualitza la seva memòria de sostenibilitat (2015-2016) (13.10.2017)
  Blanquerna-URL s'identifica amb la sostenibilitat (social, econòmica i ambiental) i la gestió soci-alment responsable. La Memòria de sostenibilitat s’elabora segons els estàndards internacionals GRI (Global Reporting Iniatiative) i les dades publicades corresponen al període comprès entre el setembre i l'agost de cada curs acadèmic.
 • Delta publica una nova edició de la seva memoria de sostenibilitat (2016) (13.10.2017)
  Delta és una Cooperativa de Treball Associat d’Iniciativa Social sense afany de lucre especialit-zada en infància i família, amb múltiples serveis actius i altres projectats, amb una trajectòria professional de més de 15 anys.
 • Almirall actualitza el seu compromís amb la sostenibilitat (13.10.2017)
  La companyia farmacèutica, que ocupa propo de 2.000 persones i factura 860M€, ha publicat una nova edició de la seva memòria de sostenibilitat explicant els seus principals impactes.
1 | 2 | 3   Siguiente > Total páginas: 9