Accés al contingut Accés al menú de la secció 
 • III Reconeixements Win-Win a les Empreses. Oberta la convocatòria. (02.08.2017)
  L’empresa d’economia social Apunts i la Càtedra d’Economia Solidària de la Universitat Abat Oliba CEU convoquen els III Reconeixements Win-Win a les Empreses en el marc de la III Jornada Implementar la RSE que se celebrarà el proper mes d’octubre a la Universitat Abat Oliba CEU.
 • L'economia circular aplicada al sector agroalimentari (Guia) (01.08.2017)
  La guia recull 20 estratègies per posar a la pràctica l’economia circular en empreses del sector agroalimentari, així com l’experiència d’èxit de 10 empreses locals i internacionals.
 • Pacte per la Reforma Horària: més de cent organitzacions i entitats catalanes signen el seu compromís. (18.07.2017)
  En el marc del Palau de la Generalitat s'ha celebrat l'acte de signatura del Pacte per a la Reforma Horària, que compta amb el suport de 110 entitats i institucions d'arreu del país i diferents àmbits com el comerç, l'Administració, el treball, la sanitat, la cultura o l'educació.
 • El Consell de Relacions Laborals de Catalunya presenta la seva memòria d’activitats 2016 (14.07.2017)
  El Consell de Relacions Laborals és l’òrgan de participació institucional a Catalunya en matèria de relacions laborals. En formen part el Govern i les organitzacions empresarials i sindicals més representatives de Catalunya.
 • Neix el Grup de treball de Compra Verda de Catalunya (10.07.2017)
  El passat mes de maig, el Departament de Territori i Sostenibilitat va anunciar la creació del Grup de treball de Compra Pública Verda, amb l’objectiu d’assegurar la coordinació, l’intercanvi i aprofitament de recursos entre les diferents administracions catalanes en la promoció i la implementació de la compra verda a Catalunya.
 • Potencial i oferta en Economia Circular a Catalunya (10.07.2017)
  Presentació de l'estudi "Potencialitat i impacte econòmic de l'Economia Circular en els diferents sectors productius de Catalunya", que identifica els sectors productius de Catalunya que estan més ben posicionats en termes de potencialitat per aplicar mesures d’economia circular.
 • Nova Notícia (10.07.2017)
  L’informe s’estructura en vuit apartats. En primer lloc s’aborden els problemes relatius a la conceptualització de l’economia col·laborativa. A continuació, el CTESC es pronuncia sobre els aspectes en matèria laboral, fiscal, competència, consum, innovació i medi ambient. Tanca el document un apartat amb consideracions de caràcter transversal.
 • 20 empreses participaran en el projecte RSE.Pime 2017 (05.07.2017)
  A partir del mes de juliol tindrà lloc la quarta edició del programa RSE.Pime, que enguany acompanyarà a vint organitzacions per avançar en la gestió de la seva responsabilitat social. Hi participaran cinc microempreses, nou empreses petites i sis empreses mitjanes.
 • ESTEVE actualitza la seva memòria de sostenibilitat (03.07.2017)
  Un any més, ESTEVE ret comptes sobre l'avanç en les diferents perspectives que conformen la sostenibilitat de la Companyia i el seu entorn (econòmica, social i mediambiental) durant 2016 i els objectius que es plantegen per al 2017. ESTEVE esta especialitzada en el desenvolu-pament i fabricació de productes farmacèutics, ocupa a 2.473 persones i factura 813 M€.
 • Els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS): reptes i oportunitats per a les PIMES (03.07.2017)
  Segona sessió del Cicle formatiu de responsabilitat social: L’agenda pel desenvolupament sostenible, un pla d’acció en favor de les persones, el planeta i la prosperitat que pot ajudar a les pimes a posar en valor el seu compromís amb l’RSC.
 • Economia col·laborativa: el Parlament Europeu demana regles clares (03.07.2017)
  La UE ha d'aprofitar els beneficis de l'economia col·laborativa, però garantint una competència justa i el respecte dels drets laborals i de les obligacions fiscals: Protecció dels consumidors, respecte als drets laborals, les obligacions fiscals i de la competència.
 • Formació en responsabilitat social de l’ajuntament de Terrassa (30.06.2017)
  El Servei d'Emprenedoria i Economia Social posa a l'abast de les persones emprenedores que vulguin treballar una idea de negoci, i/o que vulguin conèixer i/o treballar en un marc d'economia social un ampli ventall de formacions entre les que destaquem les relacionades amb l’RSC.
 • L'Agència Catalana de la Joventut, pionera de l'Economia del Bé Comú (26.06.2017)
  Els resultats del balanç del Bé Comú elaborat els últims mesos per un equip de 30 persones de les diferents àrees situen a l'Agència al nivell mitjà i s’han identificat de forma col·laborativa 234 propostes de millora.
 • Institut Guttmann: un referent en neurorehabilitació i en compromís amb l’RSC (26.06.2017)
  La Comissió de Responsabilitat Social visita la Fundació Institut Guttmann, una organització exemplar amb la responsabilitat Social a l’ADN.
 • Nova Notícia (21.06.2017)
  El CSG és una entitat pública vinculada al territori, la seva missió és satisfer amb excel•lència i de forma sostenible les necessitats sanitàries i socials de les persones de la seva àrea d’influència amb un enfocament integral.
 • El Govern aprova un nou codi per a una contractació pública socialment responsable en l'àmbit de l'Administració i el seu sector públic. (21.06.2017)
  La finalitat del Codi és donar a conèixer les possibilitats que ofereix la contractació per desenvolupar polítiques públiques, mitjançant la inclusió de clàusules socials als contractes.
 • Cicle RSCAT: Claus comunicatives per posar en valor el compromís amb la responsabilitat social (24.05.2017)
  Arrenca el III Cicle formatiu de responsabilitat social amb una sessió centrada en la comunicació interna i externa de la responsabilitat social.
 • CanCet actualitza la seva memòria de sostenibilitat (22.05.2017)
  El Centre Especial de Treball Can Cet ocupa a 205 persones i opera en els sectors de l’obra menor, jardineria, treballs forestals i manteniment del mobiliari urbà.
 • Nova Notícia (11.05.2017)
  L’RSE.Pime, el programa de referència en Responsabilitat Social per a les pimes catalanes, ofereix de nou l’oportunitat d’elaborar un pla d’acció d’RSE en 5 sessions. Les pimes interessades poden presentar la seva candidatura fins el 20 de juny.
 • Nova Notícia (11.05.2017)
  L’empresa d’economia social Apunts i la Càtedra d’Economia Solidària de la Universitat Abat Oliba CEU convoquen els III Reconeixements Win-Win a les Empreses en el marc de la III Jornada Implementar l’RSE que se celebrarà el proper mes d’octubre a la Universitat Abat Oliba CEU.
 • 2017 Any Internacional de Turisme Sostenible per al Desenvolupament (04.03.2017)
  La 70a Assemblea General de les Nacions Unides ha designat 2017 com l'Any Internacional de Turisme Sostenible per al Desenvolupament amb l'objectiu donar suport a un canvi en les polítiques, les pràctiques empresarials i el comportament del consumidor cap a un sector turístic més sostenible que pot contribuir als ODS.
 • L’economia col·laborativa i circular seran claus en el sistema agroalimentari català del futur (09.02.2017)
  L’IRTA ha organitzat unes jornades en les que s’ha reflexionat sobre el sistema agroalimentari català i la sostenibilitat futura. Experts han debatut en grups de treball sobre residus, aigua i sobirania alimentària, detectant possibles dinàmiques de transició
 • Housing First: full de ruta per abordar el "sensellarisme" al costat de les entitats i el món local (16.01.2017)
  941 persones dormen al carrer i 48.454 persones viuen en situació de mal allotjament a Catalunya. L’Estratègia treballarà per implicar a les persones en els seus procesos oferint-los un habitatge.
 • ESADE s’incorpora al directori d’Experiències Rscat (16.03.2015)
  ESADE és signant del Pacte Mundial de les Nacions Unides i delsPrinciples for Responsible Management Education (PRME), una xarxa global d’universitats i escoles de negocis compromesa amb la integració de la responsabilitat social, l’ètica i la sostenibilitat en l’educació. També s’ha sumat a la Iniciativa d’Educació Superior per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides (Río+20).
 • Nova Notícia (30.07.2014)
1 | 2   Siguiente > Total páginas: 2