Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > VIII Premis Corresponsables
 
Dimecres, 19 d'abril de 2017

VIII Premis Corresponsables

Fins el proper 31 de maig es poden presentar candidatures als Premis, destinats a reconèixer les millors iniciatives i bones pràctiques d’RSE, sostenibilitat i comunicació coresponsables a l’Estat Espanyol i Iberoamèrica.


Corresponsables

La Fundació Corresponsables presenta els VIII Premis Corresponsables. Amb aquests Premis, es vol reconèixer les millors iniciatives i bones pràctiques d’RSE, sostenibilitat i comunicació coresponsable a l’Estat Espanyol i Iberoamèrica.

Els guardons estan oberts a tot tipus d'organitzacions (grans empreses, pimes, micropimes i autònoms, entitats sense ànim de lucre (grans, mitjanes i petites) i administracions i entitats públiques) de qualsevol país de Llatinoamèrica i Espanya i distingiran les millors iniciatives i bones pràctiques en Responsabilitat Social i Sostenibilitat.

En aquesta vuitena edició dels Premis Corresponsables, els guardons comptaran amb les següents categories:

    'Grans Empreses'

    'Pimes'

    'Microempreses / mipymes (<10 treballadors) i autònoms'

    'Administracions' i Entitats Públiques

    'Entitats sense Ànim de Lucre i Economia Social (grans)'

    'Entitats sense Ànim de Lucre i Economia Social (mitjanes i petites)'

 A més de les categories anteriors es convoquen dues categories especials: 

  • Premi Corresponsables Ramon Mullerat a la trajectòria personal en la difusió de la RS i la sostenibilitat'
  • 'Comunicació Corresponsable', a les campanyes de comunicació més innovadores de tot tipus d'organitzacions amb les següents especificitats: al millor anunci en premsa escrita; millor campanya en xarxes socials; millor vídeo corporatiu o audiovisual; millor informació periodística en mitjans generalistes; millor article d'opinió; millor procés de diàleg amb grups d'interès; millor estratègia integral de comunicació coresponsable; i millor campanya de sensibilització interna.

La participació és gratuïta i només cal completar el qüestionari que pots accedir a través de la pàgina web.

Cada organització pot presentar fins a cinc candidatures. El termini de presentació de candidatures finalitza el 31 de maig de 2017.