Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Premis aracoop
 
Dimarts, 08 de maig de 2018

Premis aracoop

Fins al 17 de setembre està obert el període d’inscripció


Noticia_00781

El programa aracoop, amb la col·laboració de la Fundació Roca i Galès, estableix un reconeixement dels millors Treballs de Fi de Grau (TFG) i Fi de Màster o Postgrau (TFM).

Aracoop és un programa marc de cooperació entre els sectors públic i privat que promou el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, i que compta amb la participació de diferents federacions de cooperatives i del teixit empresarial del tercer sector, així com de més de 100 institucions públiques i privades.

Els Premis Aracoop, van adreçats a alumnes que hagin realitzat el seu Treball Final de Grau, Treball de Final de Màster o de Postgrau en alguna institució acadèmica catalana al llarg del curs 2017-2018 sobre el tercer sector, l’economia social o les cooperatives.

Tenen la finalitat de reconèixer treballs acadèmics teòrics i pràctics sobre l’economia social, cooperativa i del tercer sector que posin en valor noves maneres de produir, gestionar i consumir. En aquesta edició es valoraran especialment els treballs que abordin respostes actuals de la societat, com per exemple: noves formes de producció, el cooperativisme de plataforma, noves formes de consum o de gestió innovadores des del cooperativisme, la continuïtat d’activitats econòmiques en forma de cooperativa així com altres reptes de l’economia social.

El període d’inscripció està obert fins al 17 de setembre.