Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > 1a Edició del Programa ...
 
Dimecres, 03 d'octubre de 2018

1a Edició del Programa “Empreses Responsables de Barcelona”

Inscripcions obertes al programa específic de formació i suport tècnic per ajudar a les empreses a impulsar la Responsabilitat Social Empresarial (RSE)


00821

L’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, impulsa la primera edició d’aquest programa que se celebrarà entre els dies 17 d’octubre i 10 de desembre a l’Oficina d’Atenció a les Empreses de Barcelona.

Durant la durada del programa les empreses participants gaudiran d’un procés de formació que els hi permetrà adquirir coneixements en matèria d’RSC, així com d’un acompanyament individualitzat, que els hi ajudarà a avançar en la seva gestió a través de l’elaboració d’una diagnosi i d’un pla d’acció. L’empresa càrrec de la formació i l’assessorament serà la consultora Ingeniería Social.

La participació en aquest programa també permetrà compartir i conèixer bones pràctiques així com generar sinèrgies amb altres organitzacions.

Totes aquelles petites i mitjanes empreses de la ciutat de Barcelona que vulguin reflexionar d’una manera molt pràctica sobre la creació de valor i l’impacte que la seva activitat té en l’entorn i en les persones i organitzacions que s’hi relacionen ja poden inscriure’s a través del següent enllaç.

Per totes aquelles empreses que no puguin assistir a aquesta primera edició, durant el mes de novembre està previst que s’iniciï una segona edició.

El programa està cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea.