Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Renovació d’adhesions ...
 
Divendres, 28 de setembre de 2018

Renovació d’adhesions d’empreses al Directori d’Experiències RScat

Durant els mesos d’agost i setembre, 11 empreses han renovat la seva adhesió.


00818

Aquests mesos d’agost i setembre, un total de 11 organitzacions han actualitzat les seves bones pràctiques al Directori d’Experiències RScat

 • ADRINOC - Associació per al desenvolupament rural: l’Associació per al Desenvolupament Rural Integral de la Zona Nord-Oriental de Catalunya (ADRINOC) és una entitat sense ànim de lucre creada per gestionar l’aplicació de la metodologia líder en el seu àmbit territorial i que compta amb la representació dels principals agents públics i privats del territori.
 • Anudal: empresa especialitzada en la fabricació d’accessoris per a la fusteria d’alumini, concretament esquadres, unions, punxonadores, pre-marcs, tiradors, mecanitzats especials i una nova línia d’estructures de mobiliari. La majoria són productes propis; dissenyats, patentats i fabricats per Anudal.
 • Apunts: és l’empresa d’economia social de Fundació Joia, entitat sense afany de lucre dedicada a la inserció en salut mental. Apunts ofereix serveis d’arts gràfiques i missatgeria a través de la seva cadena de valor social i sota els paràmetres de la Responsabilitat Social Empresarial.
 • Associació d'iniciatives rurals de Catalunya: és la xarxa dels Grups d’Acció Local de Catalunya (GAL), seleccionats per aplicar el Desenvolupament Local Participatiu Líder en el marc del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya (PDR) pel període 2014-2020, en col·laboració amb el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP).
 • Condorchem Envitech, SL: empresa de tractament d'aigües residuals, tractament d'aire, sistemes d'abocament zero i valorització de residus.
 • Ematsa: l’Empresa  Municipal Mixta d’Aigües de Tarragona (EMATSA) és una companyia de l’Ajuntament de Tarragona i de la Sociedad Regional de Aguas (SOREA) del Grup AGBAR, que gestiona, des de fa més de 30 anys, el cicle integral de l’aigua a Tarragona.
 • ERCROS: grup industrial de tradició centenària diversificat en tres àrees d'activitat: la Divisió de Derivats del Clor, la Divisió de Química Intermèdia i la Divisió de Farmàcia.
 • Garbet: és una empresa d’inserció que aposta per la incorporació sociolaboral de persones en situació d’exclusió social o amb un risc elevat. Segueix el model de cooperativa de treball associat i d’iniciativa social sense ànim de lucre.
 • Grup Claror: Entitat catalana privada sense ànim de lucre, nascuda al barri de la Sagrada Família, que promou l’esport, la salut i el lleure per a tothom.
 • Grup Fundació Ramon Noguera: és una organització integrada per quatre entitats d’iniciativa social sense ànim de lucre i que té com a finalitat la creació i gestió de serveis adreçats a persones amb discapacitat intel·lectual i a infants amb trastorns en el seu desenvolupament a la comarca del Gironès.
 • Institut Guttman: entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu principal promoure, impulsar i aconseguir la rehabilitació integral de les persones afectades per una lesió i/o discapacitat i prestar-los el suport per assolir una reinserció social satisfactòria.

 

Si la teva organització també està impulsant una gestió responsable i vols formar part del Directori, pots enviar les teves bones pràctiques al correu: rscat@gencat.cat.

La Comissió de Responsabilitat Social del Consell de Relacions Laborals, en col·laboració amb el CTESC, analitzarà la vostra experiència per a la posterior incorporació al Directori d’Experiències RScat, un espai de difusió que vol facilitar el coneixement a altres organitzacions.