Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Noves empreses se sumen al ...
 
Dimarts, 31 de juliol de 2018

Noves empreses se sumen al Directori d’Experiències RScat

Durant el mes de juliol, 2 empreses s’han incorporat al Directori i 5 han renovat la seva adhesió.


00806

Aquest mes de juliol, un total de 7 organitzacions han donat a conèixer les seves bones pràctiques en Responsabilitat Social a través del Directori d’Experiències RScat

Les dues organitzacions que s’han incorporat al Directori són:

  • Muns Agroindustrial, SL: Està dedicada a la recuperació de la matèria orgànica i dels nutrients presents en els residus i subproductes d'origen agrari, industrial i municipal per ser valoritzada en l’agricultura, en la ramaderia i/o energèticament, en substitució de matèries primeres d'origen agrari, fòssil o mineral.
  • Osonament: La Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic ara Osonament, és una entitat sense ànim de lucre que integra tots els recursos comunitaris de la comarca d’Osona adreçats a l’atenció de les necessitats de rehabilitació, habitatge, treball i oci de persones amb problemes de salut mental i addiccions i serveis de logopèdia i psicologia.

 

Les cinc organitzacions que han actualitzat les seves bones pràctiques al Directori són:

  • Confederació de les Cooperatives de Catalunya: Tenen com a prioritat promoure i donar a conèixer la realitat cooperativa, defensar els interessos del cooperativisme, promocionar projectes d'interès comú per al moviment cooperatiu i acordar els principis cooperatius de l'Aliança Cooperativa Internacional.
  • Aplitelc: És una empresa creada l’any 1991 i avalada per una llarga tradició familiar en el sector d’instal·lacions industrials elèctriques. Ha desenvolupat projectes en tot el territori espanyol i també a nivell internacional amb obres a Panamà i Burundi.
  • Fundació Joia: És una entitat sense afany de lucre que ofereix serveis d’inserció en salut mental a través dels seus serveis d’utilitat pública repartits per tota Barcelona i la seva àrea metropolitana.
  • Fundació MAP: Entitat sense afany de lucre constituïda l’any 1968 per un grup de pares i mares i de persones altruistes que treballa per oferir suport perquè les persones amb discapacitat o en situació de vulnerabilitat gaudeixin de les mateixes oportunitats per desenvolupar una vida plena, autònoma i inclusiva.
  • BASF: Fàbrica de productes químics per al futur sostenible, a través de la utilització més eficient dels recursos naturals.

 

Si la teva organització també està impulsant una gestió responsable i vols formar part del Directori, pots enviar les teves bones pràctiques al correu: rscat@gencat.cat.

La Comissió de Responsabilitat Social del Consell de Relacions Laborals, en col·laboració amb el CTESC, analitzarà la vostra experiència per a la posterior incorporació al Directori d’Experiències RScat, un espai de difusió que vol facilitar el coneixement a altres organitzacions