Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > 1er Premi Europeu de ...
 
Dimecres, 20 de juny de 2018

1er Premi Europeu de Desenvolupament Sostenible

La Comissió Europea convoca aquest premi per reconèixer solucions concretes per assolir els ODS


00795

L’objectiu d’aquest premi és reconèixer iniciatives amb una contribució transformadora a la implementació global de l’Agenda 2030, posant en valor els esforços i la creativitat de les persones, empreses i organitzacions europees.

Tenint en compte el caràcter transversal dels Objectius de Desenvolupament Sostenible, aquest premi es centra en un projecte específic vinculat al tema seleccionat anualment per l’Alt Nivell de les Nacions Unides. Aquesta edició el tema és “Capacitar les persones i garantir la inclusió i la igualtat”.

El concurs està obert a quatre categories de parts interessades:

  • Joves
  • Organismes públics
  • Organismes privats
  • Societat civil

 

Els projectes i les iniciatives presentades només poden cobrir activitats dutes a terme dins de la Unió Europea. En el cas de sol·licituds de la societat civil, les activitats poden haver-se dut a terme fora de la UE.

Les persones guanyadores es donaran a conèixer en una cerimònia de gran nivell que tindrà lloc a la primavera de 2019. Frans Timmermans i Jyrki Katainen, vicepresident primer i vicepresident de la Comissió Europea, respectivament, seran les persones encarregades de lliurar aquest premi de caràcter simbòlic que aporta una gran visibilitat que es pot traduir en un major interès públic i una cobertura més àmplia dels mitjans de comunicació.

Les candidatures es poden presentar fins al 14 de setembre de 2018 i s’han d’enviar a: sg-stakeholderplatformsdg@ec.europa.eu