Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > IV Reconeixements Win-Win a les ...
 
Dilluns, 11 de juny de 2018

IV Reconeixements Win-Win a les empreses

Si ets una organització compromesa amb la generació de cohesió social i desenvolupament econòmic sostenible i inclusiu per millorar el benestar de les persones, ja pots presentar la teva candidatura.


00791

L'empresa d'economia social Apunts i la Càtedra d'Economia Social de la Universitat Abat Oliba CEU, convoquen aquests reconeixements en el marc de la IV Jornada d'Implementar la RSE que se celebrarà el proper 24 d'octubre a la Universitat Abat Oliba CEU.

Aquests reconeixements volen contribuir a visibilitzar a les empreses que tenen com a objectiu augmentar l'impacte social a partir del binomi empresa i Tercer Sector Social.

Podran optar als reconeixements tots tipus d'empreses (multinacionals, grans i pimes) i organitzacions socials i sense afany de lucre de qualsevol sector d'activitat. Cada empresa/organització només es podrà presentar a una d'aquestes tres categories:

  • Innovació social: noves idees empresarials que donen resposta a necessitats socials i que alhora contribueixen a crear noves relacions de col·laboració.
  • Promoció de la diversitat: posar en marxa accions encaminades a fomentar la diversitat dels col·lectius, així com promoure la igualtat entre les persones.
  • Valors socials: iniciatives que fomenten les característiques socials de la societat i que ajuden a crear una millora en els col·lectius als quals van destinades.

 

La presentació de candidatures finalitza el 7 de setembre a les 14 hores.