Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > La Comissió de Responsabilitat ...
 
Dimarts, 05 de juny de 2018

La Comissió de Responsabilitat Social del Consell de Relacions Laborals de Catalunya durant la Setmana Europea de Desenvolupament Sostenible

La Comissió presentarà tres projectes: el IV Cicle Formatiu de Responsabilitat Social, la Sessió de diàleg “Els ODS a l’àmbit local” i un quadríptic sobre els objectius relacionats amb els àmbits de treball el CRL.


00789

Del 30 de maig al 5 de juny se celebra la Setmana Europea del Desenvolupament Sostenible, una iniciativa a escala europea per estimular activitats relacionades amb els Objectius Globals de Desenvolupament Sostenible.

En el marc d’aquesta setmana, la Comissió de Responsabilitat Social del Consell de Relacions Laborals (CRL) presenta tres projectes:

 

  • El IV Cicle Formatiu de Responsabilitat Social: quatre sessions formatives que volen sensibilitzar i donar a conèixer els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). La propera sessió serà el dimecres 13 de juny i tractarà sobre “Els ODS i l’economia Circular”.
  •  La sessió de diàleg “Els ODS a l’àmbit local” vol conèixer els diferents desafiaments i oportunitats que està suposant l’Agenda 2030 a les administracions locals i de quina manera s’involucren a les empreses del territori. Aquest espai de trobada i reflexió tindrà lloc el dijous 7 de juny.
  • Publicació d’un fulletó en tres idiomes (anglès, castellà i català) i en un format accessible per aquelles persones amb discapacitat visual, que posa l’accent en els objectius relacionats amb els àmbits de treball del CRL (convenis col·lectius, contractació laboral, seguretat i salut laboral, igualtat i temps de treball, inspecció de treball i joves).