Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Solet i Sauret s’incorpora al ...
 
Divendres, 12 de gener de 2018

Solet i Sauret s’incorpora al directori d’experiències RSCat

L’empresa especialitzada en transport urbà i interurbà té la seu a Sant Feliu de Llobregat i ocupa a 173 persones


Informe de progrés Soler i Sauret 2016

La companyia, fundada l'any 1925, és signant del Pacte Mundial de les Nacions Unides i ha presentat el seu Informe de Progrés.

Soler i Sauret està especialitzada en el transport col·lectiu a al zona del Baix Llobregat. Destaquen que en el transport col·lectiu de persones no només és important comptar amb uns bons recursos tècnics, sinó que tant o més important és tenir recursos humans d'alta qualitat.

La companyia disposa d’un Comitè de RSC i d’un Sistema Integral de Gestió que guia el desenvolupament de totes les seves activitats i procediments que es revisa i actualitza periòdicament. Aquest Sistema l’integren les normes: ISO9001 (sistema de gestió de qualitat), ISO14001 (sistema de gestió ambiental), ISO39001 (sistema de gestió de seguretat vial) i Une-en13816 (Certificació del servei de transport públic de passatgers que mesura la qualitat del passatger).

A finals de l’any 2016, Soler i Sauret va realitzar la primera aportació al Fons d’Inversió amb criteris socialment responsables. A més a més, el 8% de la seva liquiditat actual s’inverteix amb criteris socialment responsables.

A nivell ambiental, durant l’any 2016, van obtenir el Distintiu de Garantia Ambiental que atorga el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya. També, s’han instal·lat un sistema de reciclatge i recuperació d’aigües al túnel de rentat de vehicles, un sistema d’aigua amb filtre d’osmosi, etc.

Disposen de mesures de conciliació (jornada continuada per a les persones treballadores d’oficina, horaris flexibles d’entrada/sortida i possibilitat de teletreball). I des de l’any 2011, disposen d’un pla d’igualtat, d’agent d’igualtat i d’una Comissió específica que en fa el seguiment.

Soler i Sauret esta compromès amb el teixit social del territori en el que opera, destacant la signatura d’un conveni de col·laboració amb la Fundació Nou Xamfrà.

Aquesta experiència ha estat validada en el marc del grup tècnic de Responsabilitat Social del Consell de Relacions Laborals que es troba integrat pel Govern i les organitzacions sindicals i patronals més representatives de Catalunya i ha estat incorporada al directori d'experiències RSCat.