Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Airpharm publica una nova ...
 
Dimarts, 09 de gener de 2018

Airpharm publica una nova edició de la seva memòria de sostenibilitat

La companyia especialitzada en els serveis de transport i magatzem ocupa a 172 persones tre-balladores i factura prop de 30M€.


 Airfarm. Memòria RSE any 2015

Airpharm, fundada el 1988, és una organització logística en continu creixement que ofereix serveis internacionals d'importació i exportació, logística, emmagatzematge i distribució, així com serveis de magatzem de duanes i duanes, subcontractació logística, comerç exterior i tecnologies Consells puntuals, especialitzats en el sector químic-farmacèutic, cosmètic i veterinari. 

2016 ha estat un any de desafiaments per a Airpharm. La companyia ha creat un pla d'acció de Responsabilitat Social de quatre anys (2017-2020), que ha estat possible gràcies als tallers centrats en els grups d'interès, on la comunitat (el barri) ha tingut una major presència com a grup. En els tallers, han establert objectius, indicadors i líders d'equip nomenats per a cada activitat planificada. 

Han continuat la formació per poder complir els objectius i assolir, a través de la millora contínua, aquest nivell d'excel·lència de servei que tots els clients requereixen.

El compromís amb el medi ambient ha portat a Airpharm a realitzar estudis de reciclatge de residus, campanyes de sensibilització amb els col·laboradors i sensibilització dels proveïdors i clients, també han començat un estudi per a la reducció tant de l'energia elèctrica com del paper.