Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Dow Chemical actualitza la seva ...
 
Dilluns, 27 de novembre de 2017

Dow Chemical actualitza la seva memòria de sostenibilitat

La Memòria de Responsabilitat Social de l'Escola Sant Gervasi Cooperativa del curs 2015-16 presenta els principals impactes de l'empresa en matèria d'economia, medi ambient i social, així com les principals accions dutes a terme.


Dow Chemical memòria de sostenibilitat

Dow està present en molts aspectes dels nostre dia a dia, oferint solucions basades en la ciència, la tecnologia i la innovació. Posa el punt de mira més enllà del present i vincula la seva estratègia als seus objectius de Sostenibilitat 2025 que pretenen liderar la transició a un planeta i una societat que són sostenibles, mentre es maximitza el valor econòmic, ambiental i social. Així, la Companyia es reta a sí mateixa de forma constant per contribuir a la solució dels desafiaments de la humanitat com l’accés a aigua potable, habitatges eficients, alimentació saludable, generació i conservació de energies renovables, transport més segur i, en general, un ús dels recursos molt més sostenible.

La companyia ha posat en marxa la Campanya de seguretat “Drive to zero”: zero incidents, zero accident, zero excuses.

Dow Chemical es marca objectius de sostenibilitat anuals, inspirat en els valors fonamentals de protecció del planeta, compromisos de seguretat, eficiència, sostenibilitat, indicadors i seguiment amb ràtios. El 2016 va tenir una reducció del 20% en la generació de residus.

A nivell social, la companyia té el Codi de Conducta de DOW, que promou la diversitat, la igualtat i el respecte entre tots els treballadors. Promou activitats de voluntariat, donatius a entitats locals i promoció de visites de centres educatius a les seves instal·lacions, etc..