Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Fluidra, actualitza la seva ...
 
Dilluns, 27 de novembre de 2017

Fluidra, actualitza la seva memoria de sostenibilitat

El grup, referent internacional en Piscina & Wellness, amb presència a més de 150 països i una facturació que supera els 700M€, publica una nova edició de la seva memòria de sostenibilitat com a informe integrat.


Informe sostenibilitat

Fluidra és un grup multinacional dedicat al desenvolupament d’aplicacions per a l’ús sostenible de l’aigua al servei del benestar i de la salut de les persones. Fabrica i distribueix aplicacions lúdiques, esportives i terapèutiques associades a l’ampli camp de Piscina & Wellness, d’ús residencial, comercial o públic. Fluidra opera a 45 països a través de 150 delegacions comercials i centres de producció propis ubicats tots els continents. El grup compta amb un equip humà de més de 4.300 persones. Les principals accions impulsades l’any 2016 i presentades al seu informe integrat són:  La companyia està adherida al Pacte Mundial de les Nacions Unides des de 2007. Disposen d’un Codi Ètic, d’un Comitè de foment del Codi Ètic i un curs de formació on-line per als treballadors per fomentar-ne l’ús. Es porten a terme auditories internes per analitzar l’acompliment. S’han incorporat clàusules de drets humans i de codi ètic a les contractacions de proveïdors.

En l’àmbit ambiental, la companyia esta promovent una gamma de productes més sostenibles.

Continua innovant en nous serveis i productes molt més eficients i respectuosos amb el medi ambient. Tots els anys destinen a I + D + i prop del 1,5% de les vendes consolidades i aquest tipus de productes i desenvolupaments són el resultat d'aquesta inversió.

Impulsen solucions per a les necessitats dels clients directes i per a que l’usuari final d'una instal·lació de piscina o benestar pugui tenir un major aprofitament de la piscina, fent-ho més sostenible, eficient, augmentant el temps de gaudi i al menor cost possible

A nivell social, l’any 2016 s’ha constituït la Fundació Fluidra amb l'objectiu principal de fomentar l’ús i gaudi sostenible i responsable de l'aigua, com a recurs natural i fonamental per als éssers humans, aprofitant el coneixement que el grup té sobre la matèria.

A nivell laboral, gairebé el 100% de la plantilla disposa de contracte indefinit i disposen també d’un conjunt de beneficis socials i mesures de conciliació. Disposa d’itineraris i política de promoció professional, també un software que permet identificar i avaluar el talent intern de l’organització. Té una important aposta formativa a través de FluidrAcademy. Manual d’acollida i curs on-line de benvinguda per a les noves incorporacions. El 2016 es van invertir 4,3 M€ en formació.