Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Guia dels ODS per a les ...
 
Dimarts, 07 de novembre de 2017

Guia dels ODS per a les organitzacions del tercer sector

La Fundació Vicente Ferrer ha presentat la guia, destinada a les organitzacions del tercer sector, amb la voluntat que sigui una eina didàctica i divulgativa per ajudar-los a fer seus els conceptes de l'Agenda 2030 del Desenvolupament Sostenible i que es comprometin a fer-la efectiva.


Guia

La Guia presenta els Objectius del Desenvolupament Sostenible (ODS) des d'un enfocament basat en els drets humans (EBDH). El compromís de les organitzacions socials amb els ODS ja s'està fent visible mitjançant activitats de sensibilització i difusió. No obstant això, aquesta guia busca anar més enllà i aportar una eina didàctica i completa.

La Guia recull recursos pràctics basats en un marc teòric sòlid, de manera que es facilita als responsables del tercer sector i els seus voluntaris la incorporació dels ODS en el seu treball des d'un enfocament basat en drets humans.

El manual està estructurat en tres seccions al llarg de les que s'exposen diferents recursos pedagògics, exemples d'accions i activitats de la FVF desenvolupades per diferents organitzacions del tercer sector per contribuir a la consecució dels ODS.