Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Es publica la 4a edició del ...
 
Dilluns, 30 d'octubre de 2017

Es publica la 4a edició del Butlletí del mapa de la negociació col·lectiva a Catalunya

El Butlletí descriu amb periodicitat semestral l’estructura de la negociació col·lectiva a Catalunya. En aquesta quarta edició hi podreu trobar una anàlisi estadística de l’estructura de la negociació col·lectiva catalana a 1 de juliol de 2017.


Es publica la 4a edició del Butlletí del mapa de la negociació col·lectiva a Catalunya

La quarta edició del Butlletí del mapa de la negociació col·lectiva a Catalunya, elaborat pel Consell de Relacions Laborals presenta una anàlisi estadística de l’estructura de la negociació col·lectiva catalana a 1 de juliol de 2017.

Durant el segon trimestre de 2017, l’economia catalana ha crescut a bon ritme i, segons les dades avançades per l’Idescat i pel Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda, el PIB català ha registrat un increment interanual del 3,0%.

L’ocupació també presenta resultats positius, amb un creixement interanual del 2,8% el segon trimestre de 2017, segons l’Enquesta de població activa.

Aquest document ha estat elaborat pel Grup Tècnic del Mapa de la Negociació Col·lectiva del Consell, a partir de les dades del Cercador de convenis col·lectius de Catalunya i del Registre estatal de convenis col·lectius del Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social.

Aquest Grup Tècnic, creat per la Comissió de Convenis Col·lectius, s’integra per l’Administració de la Generalitat i les organitzacions sindicals i empresarials més representatives de Catalunya, i dóna compliment a una de les funcions de la Comissió, la d’actuar com a observatori del conjunt de la negociació col·lectiva catalana mitjançant un tractament tècnic i estadístic que permeti conèixer la realitat negocial a Catalunya.