Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Premi Lluís Martí al Valor ...
 
Dimecres, 25 d'octubre de 2017

Premi Lluís Martí al Valor Social 2017

Bones pràctiques de voluntariat d’empresa impulsades conjuntament per organitzacions de voluntariat i empreses.


Premi Lluis Martí

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) convoca la tercera edició dels premis Lluís Martí al Valor Social per reconèixer bones practiques de voluntariat d'empresa, que fa referència a aquelles activitats que organitza una empresa conjuntament amb una altra organització, perquè els seus treballadors/es, voluntàriament, duguin a terme una acció socialment profitosa.

El premi neix per afavorir programes ja en curs entre entitats i empreses que generen valor social, fonament necessari per a la cohesió de la societat. La convocatòria del premi és anual. El premi és d’àmbit català i tancada a les entitats que formen part de la FCVS. El lliurament del premi es fa de forma rotatòria per les quatre províncies de Catalunya, on la FCVS hi té seu.

La inscripció és gratuïta i es pot realitzar únicament a través del formulari de participació.

Els projectes es podran presentar des del 2 d’octubre al 27 d’octubre, ambdós inclosos. el jurat avalua els programes, donant especial importància a criteris que fomenten el valor social del projecte, com són: Innovació en el model de col·laboració; Replicabilitat del model de col·laboració; Sostenibilitat en el temps i l'impacte territorial.

En la 3a edició, el lliurament del premi té lloc el 30 de novembre a Lleida, en el marc de la celebració del Dia Internacional del Voluntariat.