Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Apunts actualitza la seva ...
 
Dimarts, 24 d'octubre de 2017

Apunts actualitza la seva memòria de sostenibilitat

El Centre Especial de Treball, que ofereix serveis de disseny i missatgeria, és l’empresa d’economia social de Fundació Joia.


Apunts. Memòria RSE any 2016

Apunts està especialitzat en serveis digitals i missatgeria,  ocupa a 94 persones i factura més de 2M€.

Ofereix serveis de disseny i missatgeria: servei de disseny, impressió digital i offset, marxandatge, gran format, post-impressió i missatgeria. Tots aquests serveis estan realitzats per un equip de més 90 persones professionals, de les quals, més del 80% són persones amb certificat de discapacitat per trastorn de salut mental i que reben una formació laboral constant.

El tret diferencial d’Apunts és precisament el seu caràcter social vinculat a oferir oportunitats laborals a un col·lectiu en risc d’exclusió social i amb discapacitat. Però, a banda d’això, que forma part del projecte, també ofereixen a les empreses garanties mediambientals, per això només utilitzen tintes 100% ecològiques que no contenen dissolvents ni emeten gasos ni olors, i utilitzen un 100% de paper Certificat de Boscos Sostenibles, la producció es realitza amb energia renovable, cosa que permet reduir en 31 vegades el seu impacte mediambiental.

El compromís ètic d’Apunts guia la seva acció i això significa també dissenyar de forma específica qualsevol tipus de servei que pugui necessitar el client, a través de la creació i customització de productes i campanyes, que poden ajudar-lo a desenvolupar la seva pròpia responsabilitat social.

Aquesta experiència ha estat actualitzada en el marc del grup tècnic de Responsabilitat Social del Consell de Relacions Laborals que es troba integrat pel Govern i les organitzacions sindicals i patronals més representatives de Catalunya i ha estat incorporada al directori d'experiències RSCat.