Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Dallant publica una nova edició ...
 
Divendres, 06 d'octubre de 2017

Dallant publica una nova edició de la seva memòria de sostenibilitat

Actualment Dallant treballa amb tres eixos de sostenibilitat: persones, operacions i recerca, desenvolupament i innovació.


Dallant publica una nova edició de la seva memòria de sostenibilitat (2016)

Dallant és una empresa d’àmbit industrial que parteix de matèries primeres naturals, per tant, de recursos finits que s’han d’administrar-se eficientment. Segons la companyia, la seva voluntat és la de créixer i actuar d’una forma sostenible que garanteixi per igual els aspectes socials, econòmics i mediambientals. 

Actualment Dallant ocupa més de 150 persones i treballa amb tres eixos de sostenibilitat: persones, operacions i recerca, desenvolupament i innovació.

Les principals actuacions impulsades en el darrer any han estat:

En l’àmbit de les persones, la companyia té un Pla d'Acollida i Acompanyament: pensat amb la necessitat d'acompanyar les persones en la seva integració en l'organització. A més, disposa d’una iniciativa pionera per a la Gestió de Talent i estratègies innovadores en reclutament i selecció.

Dallant aplica diferents procediments per reduir les emissions de CO2, revaloritzant i reduint els residus i disminuint de manera notable el consum d'aigua. Des de l'any 2012, Dallant normalitza el subministrament d'energia elèctrica amb proveïdors que únicament subministren el 100% de l'energia d'origen renovable.

La companyia impulsa diferents polítiques d'atenció a la diversitat i plans específics de prevenció de riscos laborals: es fomenta la diversitat en l'organització, per tal de diversificar talent i acomodar-lo a les necessitats organitzatives; integrant a persones amb diferents característiques culturals, sensorials i / o físiques en l’entorn de treball.

Dallant disposa d'aliances estables amb diferents organitzacions no lucratives. El seu eix d'acció està orientat de manera preferent a infància i joves en situació de vulnerabilitat. Entre ells destaquen: Fundació Banc dels aliments, Banc de Sang i Teixits, Obra social St.Joan de Déu.