Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Claror publica una nova edició ...
 
Divendres, 06 d'octubre de 2017

Claror publica una nova edició de la seva memòria de sostenibilitat

El grup, especialitzat en la gestió d’equipaments esportius, gestiona set centres i ocupa a més de 600 persones.


imatge

La Fundació Claror és una entitat sense ànim de lucre, nascuda el 1989, que promou l'esport, la salut i el lleure per a tothom. L'àmbit més important de la seva activitat és la gestió esportiva amb set centres esportius municipals per concessió administrativa, quatre a la ciutat de Barcelona, un a Llinars del Vallès, dos en prestació de serveis a Sant Joan Despí i un a Taradell. En total aglutina més de 41.000 abonats i 85.000 clients, fet que la converteix en una de les entitats esportives amb major massa social de Barcelona i Catalunya. Les principals accions impulsades l’any 2016 i presentades al seu informe integrat són:  

Actualment Dallant ocupa més de 150 persones i treballa amb tres eixos de sostenibilitat: persones, operacions i recerca, desenvolupament i innovació.

Les principals actuacions impulsades en el darrer any han estat:

El Grup disposa d’un Codi ètic (valors: integritat, credibilitat, equitat, diàleg, transparència, dignitat, legalitat, compromís cívic, sostenibilitat, responsabilitat).

A nivell ambiental, el Projecte eco-lògics traça el camí per esdevenir una entitat verda. Han posat en marxa un programa d’eficiència energètica: ús de raigs ultraviolats C per a la desinfecció de l’aigua de les piscines.

A nivell social, Claror esta fortament compromés, tenen una comissió d’igualtat i fomenten bons hàbits amb el projecte empresa saludable mitjançant xerrades, tallers, setmanes temàtiques, etc.