Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > AMPANS publica la seva memòria ...
 
Divendres, 06 d'octubre de 2017

AMPANS publica la seva memòria de sostenibilitat 2016

La Fundació AMPANS esta especialitzada en ell treball amb persones amb discapacitat intel·lectual, és una organització eficaç i eficient, ben gestionada i transparent per la societat.


Noticia_00698

AMPANS és una fundació amb una trajectòria de més de 50 anys d'història al costat de les persones amb discapacitat intel·lectual i malaltia mental, i també persones en situació de vulnerabilitat. Des del compromís amb les persones, treballa per promoure l'educació, la qualitat de vida i la inserció laboral, procurant suports, orientació i acompanyament, fomentant la capacitació, l'apoderament i les xarxes de relació social i personal de les persones.

Ampans aposta per l’excel·lència en la seva gestió i administra els seus centres i serveis sota un sistema integrat de gestió per processos que engloba: qualitat, medi ambient i prevenció de riscos laborals, certificats amb les normes ISO, OHSAS i EMAS. Actualment la Fundació ha creat diferents grups de treball per l’elaboració del nou codi d’ètica.

La Fundació, a través de l’entitat Ampans Medi Ambient SL, gestiona el servei de recollida selectiva de residus a la comarca del Bages, per concessió administrativa del Consorci de Residus del Bages.