Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > III Reconeixements Win-Win a ...
 
Dimecres, 02 d'agost de 2017

III Reconeixements Win-Win a les Empreses. Oberta la convocatòria.

L’empresa d’economia social Apunts i la Càtedra d’Economia Solidària de la Universitat Abat Oliba CEU convoquen els III Reconeixements Win-Win a les Empreses en el marc de la III Jornada Implementar la RSE que se celebrarà el proper mes d’octubre a la Universitat Abat Oliba CEU.


III Reconeixements Win-Win a les Empreses. Oberta la convocatòria.

Els Reconeixements Win-Win volen posar en valor a aquelles organitzacions i empreses que fan un esforç més enllà dels deures obligatoris i que impulsen l’RSE, per millorar la qualitat de vida, tant de les persones treballadores com de la societat.

Podran optar als reconeixements tot tipus d’empreses: multinacionals, grans, mitjanes, petites, pimes, i organitzacions socials i sense afany de lucre; de qualsevol sector d’activitat, i que el projecte o campanya a presentar es porti a terme a nivell nacional espanyol o a Catalunya.

Les empreses que vulguin presentar les seves candidatures, ho poden fer en una de les següents categories:

  1. Innovació social: noves idees empresarials que donen resposta a necessitats socials i que alhora contribueixen a crear noves relacions de col·laboració.
  2. Promoció de la diversitat: posar en marxa accions encaminades a fomentar la diversitat dels col·lectius, així com promoure la igualtat entre les persones.
  3. Valors socials: iniciatives que fomenten les característiques socials de la societat i que ajuden a crear una millora en els col·lectius als quals van destinades.

 

Les empreses interessades han d’omplir la butlleta d’inscripció. Un cop l’empresa rebi el mail de confirmació d’inscripció, pot enviar la seva candidatura a través del correu electrònic comunicacio@cetapunts.org. La recepció de candidatures finalitzarà el 8 de setembre de 2017 a les 14h.