Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > El Consell de Relacions ...
 
Divendres, 14 de juliol de 2017

El Consell de Relacions Laborals de Catalunya presenta la seva memòria d’activitats 2016

El Consell de Relacions Laborals és l’òrgan de diàleg i participació institucional a Catalunya en matèria de relacions laborals. En formen part el Govern i les organitzacions empresarials i sindicals més representatives de Catalunya.


imatge

Amb la Memòria d’activitats 2016, el Consell de Relacions Laborals, fidel al seu compromís de transparència, dóna a conèixer el treball conjunt que l’Administració de la Generalitat i els agents socials més representatius de Catalunya han realitzat durant aquest període en àmbits tan sensibles com la millora dels continguts dels convenis col·lectius catalans, els models de formació a l’empresa, la prevenció i mesures per a combatre l’assetjament sexual en el treball, la gestió del temps, la responsabilitat social, entre d’altres.

La Comissió de Responsabilitat Social del Consell de Relacions Laborals està integrada per la Generalitat i les organitzacions sindicals i empresarials més representatives de Catalunya i promou la incorporació de la responsabilitat social en empreses, organitzacions i administracions catalanes; impulsa el coneixement i la formació en aquesta matèria, i, en definitiva, afavoreix la participació en aquest espai únic de concertació i diàleg social a Catalunya.

Et convidem a consultar la seva Memòria d’activitats 2016 amb informació gràfica i serveis que et poden interessar per millorar la gestió responsable a la teva organització.