Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Els Objectius de ...
 
Dilluns, 03 de juliol de 2017

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS): reptes i oportunitats per a les PIMES

Segona sessió del Cicle formatiu de responsabilitat social: L’agenda pel desenvolupament sostenible, un pla d’acció en favor de les persones, el planeta i la prosperitat que pot ajudar a les pimes a posar en valor el seu compromís amb l’RSC.


imatge

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) continuen a l'epicentre del Cicle formatiu en Responsabilitat social per intentar apropar-los a les PIMES.

Els encarregats de dinamitzar la sessió han estat els experts José A. Lavado i Albert Huerta que han explicat el caràcter universal d’aquesta nova agenda global impulsada per les Nacions Unides, adreçada als diferents Estats i que interpel·la a les empreses per tal que emprenguin accions des del sector privat.

La sessió formativa ha estat una oportunitat per reflexionar conjuntament sobre què implica cadascun d’aquests objectius i com les empreses i organitzacions poden alinear les seves actuacions amb aquest nou marc de referència per a la responsabilitat social.

Una trentena de professionals d’empreses i organitzacions molt diverses (pimes, grans empreses, ens locals, empreses socials, col·legis professionals) han participat activament en aquesta trobada i han compartit propostes d’implementació dels ODS a les seves entitats.

Les properes sessions del Cicle formatiu impulsat per la Comissió de Responsabilitat Social del Consell de Relacions Laborals, tindran lloc els dies 19 d'octubre i 16 de novembre a Barcelona i es centraran en els entorns de treball saludables i la cadena de subministrament.