Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Ajuts a pimes i entitats per a ...
 
Dimarts, 06 de juny de 2017

Ajuts a pimes i entitats per a l’elaboració i implantació de Plans d’igualtat

l’Institut de la Dona i per la Igualtat d'Oportunitats del Govern espanyol ha publicat les subvencions destinades a petites i mitjanes empreses i entitats amb una plantilla d'entre 30 i 250 per-sones treballadores que per primera vegada elaborin i implantin plans d'igualtat per al foment de la igualtat efectiva de dones i homes.


Noticia_00656

El BOE de 27 de maig de 2017 ha publicat l'extracte de la Resolució de 23 de maig de 2017, de l’Institut de la Dona i per la Igualtat d'Oportunitats del Govern espanyol, per la qual es convoquen les ajudes a la petita i mitjana empresa i altres entitats per a l'elaboració i implantació de plans d'igualtat, corresponents a l'any 2017.

El termini de presentació de sol·licituds és de quinze dies hàbils a comptar de l'endemà de la publicació de l'extracte de la convocatòria. Per tant, el termini de sol·licitud romandrà obert des del 29 de maig de 2017 fins el 16 de juny de 2017, ambdós inclosos.

Trobareu tota la informació sobre la convocatòria al web del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat.

La Direcció General d’Igualtat de la Generalitat de Catalunya, a través de l’Àrea d’igualtat d’Oportunitats, us ofereix suport i assessorament tècnics en el procés d’elaboració i implantació de plans i mesures d’igualtat. Podeu contactar amb els serveis a la plana web Àrea d’Igualtat d’Oportunitats i a l’adreça electrònica igualtateneltreball.tsf@gencat.cat.