Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Objectius de Desenvolupament ...
 
Divendres, 02 de juny de 2017

Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS): reptes i oportunitats per a les pimes. INS-CRIPCIONS OBERTES

Inscripcions gratuïtes per a la segona sessió pràctica del III Cicle formatiu sobre responsabilitat social destinat a pimes que es celebrarà el proper dijous 22 de juny a la seu d’ACCIÓ.


Noticia 00654

Inscripcions obertes per a la segona sessió del Cicle RSCat organitzat pel Consell de Relacions Laborals de Catalunya. La sessió té com a títol Els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS): reptes i oportunitats per a les PIMES. Esta pensada per destacar les oportunitats que els ODS ofereixen a les pimes per posar en valor els seus compromisos.

Enguany, les sessions formatives estan molt alineades amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible, una iniciativa internacional que pot ajudar a les pimes a posar en valor la seva aposta per la sostenibilitat social, econòmica i ambiental.

Les sessions tenen una durada de 3h amb un enfocament pràctic. Estan destinades a equips directius, càrrecs intermitjos i personal tècnic de les empreses i organitzacions catalanes que vulguin aprofundir en matèria de responsabilitat social i especialment en els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

 

Lloc de realització

Sala de formació a la seu d’ACCIÓ situada al Passeig de Gràcia, 129, 08008 Barcelona

 

Inscripcions

Són gratuïtes i les podeu formalitzar a través del següent enllaç.