Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > BizBarcelona: Noves tendències ...
 
Dimarts, 30 de maig de 2017

BizBarcelona: Noves tendències en gestió d’equips, Empreses que cuiden a les persones treballadores.

La Direcció General de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball organitza en el marc del BizBarcelona una taula rodona amb experiències inspiradores d’empreses compromeses amb unes relacions laborals de qualitat.


Noticia_00652

La sessió tindrà lloc el dijous 1 de juny a les 12h a la sala 2 del recinte de Montjuïc. Durant la sessió es compartirà que les empreses més innovadores constaten que l’atracció i el desenvolupament del talent és la millor garantia per ser competitives i assegurar el seu futur. Cada vegada són més les organitzacions que actuen amb ètica i impulsen unes relacions laborals de qualitat, assegurant la seva competitivitat a llarg termini i contribuint al desenvolupament de persones íntegres i compromeses. A la sessió es posaran exemples d’organitzacions que aposten per crear entorns de treball segurs, saludables i amb capacitat de desenvolupament personal i professional.

La sessió té com a objectiu visualitzar experiències d’empreses que fomenten unes relacions laborals basades en la qualitat i posar en valor casos reals d’empreses que faciliten la conciliació i la corresponsabilitat.

Enric Vinaixa Director general de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball farà una intervenció inicial i presentarà les tres experiències inspiradores de tres empreses compromeses amb la Responsabilitat social. Les tres experiències participants són:

tbs. Apuesta por la eficiència que compartirà les seves accions innovadores en l’àmbit de la conciliació i els usos dels temps.

Montajes y Servicios Industriales Guicar que explicarà el seu compromís amb la igualtat d’oportunitats a les empreses.

Campos Estela, que mostrarà com una empresa pot impulsar entorns de treball saludables.