Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Cicle RSCAT: Claus ...
 
Dimecres, 24 de maig de 2017

Cicle RSCAT: Claus comunicatives per posar en valor el compromís amb la responsabilitat social

Arrenca el III Cicle formatiu de responsabilitat social amb una sessió centrada en la comunicació interna i externa de la responsabilitat social.


Noticia_00650

Primera sessió del III Cicle Formatiu de Responsabilitat Social impulsat per la Comissió de Responsabilitat Social del Consell de Relacions Laborals per la formació dels i les professionals que impulsen la gestió responsable de les empreses i organitzacions a Catalunya.

Per posar en valor el compromís amb la responsabilitat social cal anar més enllà de la mera difusió d’accions i fer un bon disseny i planificació de què volem comunicar. Els ODS són una oportunitat per a donar un nou impuls també des d’una perspectiva comunicativa.

L’experta en comunicació, Imma Pérez, ha dinamitzat aquesta sessió centrada en com crear un pla de comunicació de la responsabilitat social i quines eines es poden utilitzar per implementar-lo. Elements com la comunicació interna i la necessitat de prioritzar la comunicació amb la plantilla són claus per poder posar en valor la tasca feta en aquesta matèria.

Quaranta professionals d’empreses i organitzacions molt diverses (pimes, grans empreses, ens locals, empreses socials, col·legis professionals), han participat activament en aquesta sessió formativa que també ha estat una oportunitat d’intercanviar experiències per veure com cada empresa comunica la seva responsabilitat social i quines són les oportunitats i els reptes compartits.

Les properes sessions formatives tindran lloc els dies 22 de juny, 19 d'octubre i 16 de novembre a Barcelona. Els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) continuaran a l'epicentre de tot el cicle per intentar apropar-los a les PIMES, es tractaran també els entorns de treball saludables i la cadena de subministrament.

La darrera setmana de maig s’obriran les inscripcions per a la sessió del 22 de juny