Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Setmana Europea del ...
 
Dimecres, 24 de maig de 2017

Setmana Europea del Desenvolupament Sostenible

Del 30 de maig al 5 de juny tindrà lloc la 3a edició, centrada en l’Agenda 2030 i els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible, aprovats per Nacions Unides el setembre de 2015.


Imatge

La Setmana Europea de Desenvolupament Sostenible és una iniciativa europea que té per objectiu estimular i fer visibles les activitats, els projectes i els esdeveniments que promouen el desenvolupament sostenible arreu d’Europa.

Aquesta iniciativa està oberta a la participació d’una gran varietat d’organitzacions: governs, centres de recerca, centres educatius, museus, empreses, associacions i altres entitats de la societat civil, així com al conjunt de la ciutadania. Tots ells hi poden participar presentant iniciatives (conferències, exposicions, projectes educatius, etc.) que estiguin relacionats amb algun dels 17 Objectius globals de Desenvolupament Sostenible.

Les activitats podran ser registrades i vistes al lloc web de la Setmana. Aquesta serà una eina per als organitzadors per promoure el seu projecte i atraure una major participació. D'altra banda, tindran accés a material de promoció (logotips, cartells, pancartes, etc.), destacant la seva participació en un esforç europeu concertat per al desenvolupament sostenible.

L’any passat es van registrar 4.212 activitats a 38 països arreu d’Europa.