Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > S’obre la convocatòria 2017 del ...
 
Dijous, 11 de maig de 2017

S’obre la convocatòria 2017 del programa RSE.Pime

L’RSE.Pime, el programa de referència en Responsabilitat Social per a les pimes catalanes, ofereix de nou l’oportunitat d’elaborar un pla d’acció d’RSE en 5 sessions. Les pimes interessades poden presentar la seva candidatura fins el 20 de juny.


RSE. PIME

Respon.cat obre la convocatòria per participar a l’RSE.Pime 2017, una nova oportunitat per a les pimes catalanes d’elaborar un pla d’acció de Responsabilitat Social en 5 sessions. Es poden presentar les sol·licituds per a participar en el programa fins els 20 de juny. Es comunicarà les organitzacions seleccionades el 28 de juny.

Tot el que cal saber sobre l’edició RSE.Pime 2017:

Localització: Les sessions es faran al Palau Macaya de Barcelona, amb excepció de la sessió d’avaluació, que pot comportar una sortida fora de Barcelona. Les consultories es fan a la seu de l’empresa.

Objectiu: Es pretén que les empreses participants acabin disposant d’un Pla d’acció d’RSE que hagi estat elaborat per elles mateixes, seguint la metodologia proposada i gaudint de l’acompanyament expert i espais de trobada amb les altres empreses participants.

Seguiment: la metodologia inclou un seguiment dels participants, amb contacte periòdic per a assegurar el progrés, si bé la càrrega de feina correspon a cada empresa participant. Aquest seguiment implica llançar els avisos d’agenda, anar aportant materials, possibilitat de contacte telefònic o telemàtic per a solucionar temes puntuals…

Experts i consultors: Les sessions seran dinamitzades per dos experts, als quals s’afegiran dos consultors més per a disposar d’un equip que es puguin repartir les empreses per al seguiment i consultoria.

Participants: Es preveuen entre 15 i 20 empreses participants. El públic objectiu són empreses petites, també obert a pimes mitjanes i a microempreses.

Compromís: Les persones representants hauran de ser de nivell directiu, especialment el màxim directiu. Se n’espera un alt nivell de compromís per a seguir el programa i finalitzar-lo amb èxit.

Continuïtat: Es convidarà a ser part de la comunitat RSE.Pime, que es crearà per a mantenir la xarxa de relacions, intercanviar experiències, fer preguntes i donar consells i mantenir-se informat dels esdeveniments interessants, iniciatives i esdeveniments sobre l’RSE…

Gratuït: La participació de les empreses és gratuïta, atès el finançament de la Generalitat de Catalunya i de l’associació Respon.cat.