Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > III Reconeixements Win-Win a ...
 
Dijous, 11 de maig de 2017

III Reconeixements Win-Win a les Empreses. Obert el termini de presentació de candidatures

L’empresa d’economia social Apunts i la Càtedra d’Economia Solidària de la Universitat Abat Oliba CEU convoquen els III Reconeixements Win-Win a les Empreses en el marc de la III Jornada Implementar l’RSE que se celebrarà el proper mes d’octubre a la Universitat Abat Oliba CEU.


WinWin

En el marc de la III Jornada Implementar la RSE, l’empresa d’economia social Apunts i la Càtedra d'Economia Solidària de la Universitat Abat Oliba CEU convoquen els III Reconeixements Win-Win a les Empreses, amb voluntat de continuïtat anual.

La creació d’aquests reconeixements respon a la voluntat de contribuir a la visibilitat d’empreses que tenen com a objectiu augmentar l’impacte social a partir del binomi empresa i Tercer Sector Social. El focus de l’acció ha d’estar centrat en la generació de cohesió social i desenvolupament econòmic sostenible i inclusiu, per millorar el benestar de les persones.

Per això, l’existència d’aquests reconeixements té la missió de donar veu a projectes que ja desenvolupen aquesta estratègia i que poden ser font d’inspiració i coneixement. Així mateix, la RSE ha de créixer entre les empreses i el Tercer Sector, i la millor manera és prendre exemple d’aquelles empreses que ja tenen en marxa projectes, campanyes i accions que la desenvolupen.

Les empreses que participin en els reconeixements han d’escollir una de les següents categories:

  1. Innovació social: noves idees empresarials que donen resposta a necessitats socials i que alhora contribueixen a crear noves relacions de col·laboració.
  2. Promoció de la diversitat: posar en marxa accions encaminades a fomentar la diversitat dels col·lectius, així com promoure la igualtat entre les persones.
  3. Valors socials: iniciatives que fomenten les característiques socials de la societat i que ajuden a crear una millora en els col·lectius als quals van destinades.

Podran optar als reconeixements tot tipus d’empreses: multinacionals, grans, mitjanes, petites, pymes, i organitzacions socials i sense afany de lucre; de qualsevol sector d’activitat, i que el projecte o campanya a presentar es porti a terme a nivell nacional espanyol o a Catalunya.

Les empreses que vulguin participar han d’omplir la butlleta d’inscripció. Un cop l’empresa rebi el mail de confirmació d’inscripció, pot enviar la seva candidatura a través del correu electrònic comunicacio@cetapunts.org. La recepció de candidatures finalitzarà el 8 de setembre de 2017 a les 14h.


  • Apunts  

    III Reconeixements Win-Win a les Empreses