Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > III Cicle formatiu de ...
 
Dimarts, 25 d'abril de 2017

III Cicle formatiu de responsabilitat social - RSCAT

Es posa en marxa el III Cicle formatiu sobre responsabilitat social destinat a pimes, amb 4 sessions pràctiques, que es poden cursar de forma individual o continuada. Ja podeu formalitzar la vostra inscripció per a la primera sessió que tindrà lloc el 16 de maig.


III Cicle Formatiu RS

Després de l’èxit de les dues primeres edicions, en les que han assistit més de 600 persones, es posa en marxa el III Cicle formatiu de responsabilitat social – RSCAT destinat a oferir eines i recursos per a que les puguin gestionin la seva responsabilitat social.


Enguany, les sessions formatives estaran molt alineades amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible, una iniciativa internacional que pot ajudar a les pimes a posar en valor la seva aposta per la sostenibilitat social, econòmica i ambiental.

El Cicle consta de 4 sessions:

 1. Com podem posar en valor el nostre compromís amb la responsabilitat social? dimarts, 16 de maig
  Oferir eines i recursos per a que les empreses creïn el seu relat de compromís amb la responsabilitat social.
 2. Els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS): reptes i oportunitats per a les PIMES dijous, 22 de juny
  Els ODS són una iniciativa global, però que ofereixen moltes oportunitats a les PIMES per posar en valor els seus compromisos.
 3. Entorns de treball saludables (ODS 8) dijous, 19 d’octubre
  Potenciar empreses saludables i oferir eines concretes per a que les PIMES avancin cap a la construcció d’entorns de treball més saludables.
 4. Els ODS i la cadena de subministrament dijous, 16 de novembre
  Assegurar que els nostres impactes són positius no només dins les nostres parets, sinó al llarg de tota la nostra esfera d’influència.

 

Les sessions tenen una durada de 3h amb un enfocament pràctic. Estan destinades a equips directius, càrrecs intermitjos i personal tècnic de les empreses i organitzacions catalanes que vulguin aprofundir en matèria de responsabilitat social i especialment en els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Lloc de realització
Sala de formació a la seu d’ACCIÓ situada al Passeig de Gràcia, 129, 08008 Barcelona

Inscripcions
Són gratuïtes i les podeu formalitzar al portal RScat o a la pàgina del Consell de Relacions Laborals unes setmanes abans de l’inici de cada sessió.

Ja podeu formalitzar la vostra inscripció per a la primera sessió.