Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Fundació MAP publica la seva ...
 
Dimarts, 21 de març de 2017

Fundació MAP publica la seva memòria de sostenibilitat

La memòria presenta les actuacions de la Fundació en el darrer any, en el que han atès més de 500 persones, procurat llocs de feina adaptats a les diferents capacitats a 117 persones, ampliat i consolidat l’oferta de serveis productius, millorat les instal·lacions...


Fundació MAP

L’any 2015 la Fundació MAP ha crescut, ocupant a 240 persones, i oferint serveis d’atenció a les persones amb necessitats especials. La Fundació destaca pel seu compromís amb la sostenibilitat. La Fundació MAP implanta polítiques de gestió responsable en els àmbits social, econòmic i ambiental, seguint els indicadors del Codi de Gestió Sostenible.

El compromís ambiental de la Fundació MAP es concreta amb l’obtenció de la certificació mediambiental ISO 14001 al servei de bugaderia i neteja industrials. La Fundació controla i treballa per disminuir el consum elèctric: estalvi 10% a llar residència Can Canarons, per exemple. MAP fomenta la separació i minimització de residus a través dels EcoPunts ubicats en els diferents equipaments de la Fundació MAP.

En l’àmbit social, MAP es destaca pel seu compromís amb el territori, per exemple, el 34% de les compres i de la contractació de proveïdors de serveis han sigut realitzades al Ripollès i han generat un volum de riquesa durant el 2015 de 4.226.389 € al Ripollès.

La Fundació promou diferents actuacions destinades a sensibilitzar a la ciutadania sobre la discapacitat. Per exemple, en el darrer any s’han realitzat tallers a les escoles en els que han participat més de 500 alumnes: representació de l’obra Plouen Homes de la companyia de teatre El Tramvia del Centre d’Atenció Especialitzada de la Fundació MAP per les escoles i els instituts, el dia 18 de març, al Teatre Comtal de Ripoll.

Aquesta experiència ha estat analitzada en el marc del grup tècnic de Responsabilitat Social del Consell de Relacions Laborals que es troba integrat pel Govern i les organitzacions sindicals i patronals més representatives de Catalunya i ha estat incorporada al directori d'experiències RSCat.

Més informació