Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Aliances en educació superior i ...
 

Aliances en educació superior i Objectius de Desenvolupament Sostenible

 
Afegeix al calendari de Google
 

Debat obert amb el grup d'experts en ODS i educació superior GUNI

00714

 

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), aprovats per l’Assemblea General de les Nacions Unides el 25 de setembre del 2015, tenen com a finalitat transformar el món facilitant una sèrie de mesures reflectides en l’Agenda 2030 per al desenvolupament sostenible.

Dins d'aquest marc, GUNI (Global University Network for Innovation), ha posat en marxa el Grup d'Experts en ODS i Educació Superior com a part de la seva línia d'actuació estratègica entorn de l'Agenda 2030 amb un enfocament col·laboratiu, de coneixement i investigació.

El grup d'experts GUNI en ODS i Educació Superior es reunirà per primera vegada els dies 29 i 30 d'octubre de 2018 a Barcelona, per discutir els propers passos.

Si és del vostre interès assistir a aquest debat obert el 30 d'octubre de 2018 al Palau Robert de Barcelona, podeu inscriure-aquí 

Es lliurarà a tots els assistents una còpia de l'informe "Approaches to SDG17 Partnerships for the Sustainable Development Goals (SDGs)" al final del debat. La llengua vehicular serà l'anglès i no hi haurà servei de traducció simultània.

 
 
Quan

Data:  30.10.2018 - 30.10.2018

 
 

De 10:30 – 12:30 h

No hi ha informació relacionada
    No hi ha informació relacionada

Global University Network for Innovation