Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Moviment Parking Day
 

Moviment Parking Day

 
Afegeix al calendari de Google
 

Esdeveniment per crear temporalment un major nombre d’espais oberts a la comunitat.

imatge

Parking day és un esdeveniment internacional, que se celebra anualment i en què organitzacions, empreses i ciutadans col·laboren per transformar temporalment els espais d'estacionament en parcs i zones públiques temporals.

Aquesta campanya es va iniciar l'any 2005, quan un estudi d'art i disseny de Sant Francisco va convertir un espai d'estacionament en un parc públic temporal. Des d’aleshores, aquest moviment s'ha estès per diferents països i ciutats, amb l'objectiu de visibilitzar la necessitat de crear un major nombre d'espais oberts a la comunitat i d'aquesta manera, millorar la qualitat de vida en els ambients urbans.

A Barcelona, ​​l'esdeveniment de Parking day, se celebra des de l'any 2014 i ha comptat amb la participació de més de 50 entitats. A més, té el suport de l'Ajuntament de Barcelona, ​​l’ISGlobal Institut de Salut Global Barcelona i l’Espai Ambiental Cooperativa.

L'edició d'aquest any 2018, es realitzarà el divendres 21 de setembre, en l'horari de 9 a 21h, coincidint amb l'esdeveniment de la setmana de la mobilitat. Les accions estaran repartides en els diferents barris de la ciutat i, per tant, compta amb un programa divers d'accions el qual es podrà consultar en el següent enllaç.

 
 
Quan

Data:  21.09.2018 - 21.09.2018

 
 

09:00 h – 21:00 h.

No hi ha informació relacionada

Ajuntament de Barcelona, ISGlobal Institut de Salut Global Barcelona, Espai Ambiental Cooperativa