Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Connecting natural & cultural ...
 

Connecting natural & cultural heritage

 
Afegeix al calendari de Google
 

Jornada per descobrir el patrimoni cultural com una eina per afrontar el futur

imatge

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Al maig de l’any 2017 va ser aprovat pel Parlament europeu i pel Consell de la Unió Europea: L'any europeu de patrimoni cultural 2018, un any en què s'estan realitzant diverses activitats en tots els països que conformen la comunitat europea per vetllar pel patrimoni cultural, descobrir-lo, aprendre del passat i utilitzar-lo com un recurs per afrontar el futur.

El patrimoni cultural té el poder d'unir des de la diversitat, i es troba present en les ciutats, paisatges, espais arqueològics; però també, en l'art, la literatura, l’artesania, la gastronomia, la música i la història.

En línia amb aquesta iniciativa, el campus Patrimoni cultural i natural, juntament amb el màster de patrimoni de la Universitat de Girona, organitzen el 04 d'octubre una jornada sobre els projectes "Connecting Practice". Es comptarà amb la participació de reconeguts experts de prestigi internacional que formen part de les organitzacions UICN i ICOMOS i que han treballat conjuntament per explorar i crear nous mètodes que donin suport al caràcter interconnectat dels valors naturals, culturals i socials del territori i el paisatge.

Les inscripcions i reserves de plaça, podran realitzar-se a través del següent link.

 
 
Quan

Data:  04.10.2018 - 04.10.2018

 
 

09:00 h – 19:00 h

No hi ha informació relacionada

Universitat de Girona