Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Setmana de la Responsabilitat ...
 

Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya

 
Afegeix al calendari de Google
 

Jornades per a totes les organitzacions interessades a posar en valor les seves bones pràctiques i aprendre sobre les noves tendències en RSC.

00701

Arriba la novena edició de la Setmana de la Responsabilitat Social de Catalunya, un esdeveniment que promou la gestió ètica i el desenvolupament sostenible de tot el teixit empresarial, les administracions públiques, el tercer sector i la ciutadania.

Organitzat per la consultora especialitzada en RSC, Ingenieria Social, aquest esdeveniment també busca fomentar l'intercanvi d'experiències en l'àmbit de l’RSC i facilitar les eines per a la seva implementació; convertint-se en una excel·lent oportunitat per a totes les organitzacions que desitgen aportar i avançar en els àmbits de bon govern, econòmic, laboral, social i ambiental.

Les activitats es desenvoluparan a Barcelona, els dies 23, 24, 26 i 27 d'octubre, i a Girona el dia 25 d'octubre. Per conèixer més detalls sobre la programació de la Setmana de l’RSC, visita la seva pàgina web, fent clic aquí.

L'assistència a l'esdeveniment és gratuïta. Les inscripcions ja estan obertes i poden realitzar-se a través del següent enllaç.

A més a més, les empreses que desenvolupin accions d’RSC poden presentar el seus projectes al concurs ‘Comparteix l’impacte de la teva RSC’ fent clic aquí.

 
 
Quan

Data:  23.10.2018 - 27.10.2018

 
 

Horari de Matí

No hi ha informació relacionada

Ingeniería Social