Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Curs sobre Responsabilitat ...
 

Curs sobre Responsabilitat Social i Sostenibilitat

 
Afegeix al calendari de Google
 

Coneixements perquè les organitzacions i la societat pugui treballar per la Responsabilitat Social i la Sostenibilitat del món actual

00699

Estan obertes les convocatòries per a la primera edició del curs massiu obert en línia (MOOC) sobre "Responsabilitat Social i Sostenibilitat", realitzat per l'Institut Nacional d'Administració Pública (INAP), en col·laboració amb Forética. 

L'objectiu d'aquest curs, és promoure la importància de les pràctiques responsables per part de les empreses i de les institucions, per treballar a favor de la sostenibilitat i transmetre valors que facilitin un canvi en el món actual.

Aquest curs, consta de 4 mòduls integrats, que es realitzaran setmanalment, en les dates del 10 de setembre al 9 d'octubre, amb una durada total de 16 hores.

Va dirigit a 3 públics que són:

  •  Empleats públics de totes les administracions públiques, donant prioritat a funcionaris d'alta direcció, així com a altres empleats públics que ocupen la seva funció en àrees clau per a la RSE com a recursos humans, compres, comunicació o sistemes de gestió, entre d'altres.
  • Sector privat, independentment del sector d'activitat.
  • La ciutadania en general.

 

El termini per fer la inscripció, és el dia 5 de setembre i es pot fer a través del següent enllaç

 
 
Quan

Data:  10.09.2018 - 09.10.2018

 
 

Continuat 24 hores

No hi ha informació relacionada

El Instituto Nacional de Administración Pública (INAP), Forética