Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Per on començo? L'RS a la PIME
 

Per on començo? L'RS a la PIME

 
Afegeix al calendari de Google
 

Quarta sessió del IV Cicle formatiu de responsabilitat social

imatge

La quarta edició del cicle formatiu us permetrà comptar amb eines i recursos pràctics perquè les vostres organitzacions abordin les noves tendències i reptes que planteja la responsabilitat social i els Objectius del Desenvolupament Sostenible. Per aquest motiu, es realitzaran sessions que consolidaran coneixements en assumptes clau, sota un enfocament pràctic i dinàmic.

Les quatre sessions del cicle són totalment gratuïtes i comptaran amb personal expert en l'àmbit de la cadena de subministrament, l'economia circular, la responsabilitat social en la negociació col·lectiva i la incorporació de metodologies de gestió sostenible a les PIMES.

D'aquesta manera, el Consell de Relacions Laborals segueix apostant decididament per la formació i el desenvolupament de les persones que impulsen la incorporació d'una gestió més responsable i sostenible en les organitzacions.

Aquesta quarta sessió del IV Cicle formatiu de responsabilitat social organitzada pel Consell de Relacions Laborals es titula Per on començo? L'RS a la PIME.

La responsabilitat social representa un model innovador de gestió i de millora continua per a qualsevol tipus d'empresa. Durant aquesta sessió es donaran a conèixer les principals metodologies de gestió de RS amb major presència a Catalunya i la seva aplicació pràctica en les PIMES tenint en compte les característiques pròpies de cada organització.

El ponent serà el Sr. Juan Villamayor (Consultor en sostenibilitat i RSE).

 
 
Quan

Data:  07.11.2018 - 07.11.2018