Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Eines pel foment de la ...
 

Eines pel foment de la responsabilitat social a la negociació col·lectiva

 
Afegeix al calendari de Google
 

Tercera sessió del IV Cicle formatiu de responsabilitat social

imatge

La quarta edició del cicle formatiu us permetrà comptar amb eines i recursos pràctics perquè les vostres organitzacions abordin les noves tendències i reptes que planteja la responsabilitat social i els Objectius del Desenvolupament Sostenible. Per aquest motiu, es realitzaran sessions que consolidaran coneixements en assumptes clau, sota un enfocament pràctic i dinàmic.

Les quatre sessions del cicle són totalment gratuïtes i comptaran amb personal expert en l'àmbit de la cadena de subministrament, l'economia circular, la responsabilitat social en la negociació col·lectiva i la incorporació de metodologies de gestió sostenible a les PIMES.

D'aquesta manera, el Consell de Relacions Laborals segueix apostant decididament per la formació i el desenvolupament de les persones que impulsen la incorporació d'una gestió més responsable i sostenible en les organitzacions.

En aquesta tercera sessió del IV Cicle formatiu de responsabilitat social organitzada pel Consell de Relacions Laborals s'abordaran les eines pel foment de la responsabilitat social a la negociació col·lectiva.

Els convenis col·lectius permeten que les empreses i els treballadors/es es comprometin en l'avenç d'unes relacions laborals de major qualitat i en la promoció d'un marc econòmic més sostenible i responsabile. Aquesta sessió tractarà com la negociació col·lectiva pot abordar matèries de responsabilitat social i proporcionar eines pràctiques per a la seva concreció.

El ponent serà el Sr. Juan Manuel Tàpia i altres experts en processos de negociació col·lectiva i responsabilitat social

 
 
Quan

Data:  03.10.2018 - 03.10.2018