Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Sessions de benchmarking ...
 

Sessions de benchmarking empresarial: Gestionant en igualtat

 
Afegeix al calendari de Google
 

La teva organització està implantant mesures d’igualtat? Vols compartir la teva experiència? A Barcelona i Lleida se celebren diverses sessions de benchmarking durant el mes de juny.

00661

Durant el mes de juny es desenvoluparan diferents trobades on les empreses podran compartir i intercanviar experiències sobre les actuacions realitzades en matèria d’igualtat. En aquestes sessions també es podran conèixer les iniciatives que han dut a terme diferents empreses referents i es reflexionarà sobre els beneficis que aporta la igualtat d’oportunitats a l’organització així com els problemes i dificultats que poden sorgir i com abordar-los.

Mar Gaya, consultora en integració d’igualtat d’oportunitats a l’àmbit laboral amb una àmplia formació i experiència, serà la persona encarregada de dinamitzar aquestes sessions de benchmarking.

Les dates de les sessions són les següents:

 

Barcelona, 14 de juny

Adreçada a grans empreses que estan implantant mesures d’igualtat i plans d’igualtat i que volen compartir coneixement i experiències.

Per aquesta sessió es comptarà amb la col·laboració de les empreses Agbar, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i HP.

 

Lleida, 21 de juny

Adreçada a empreses que estan implantant mesures d’igualtat i plans d’igualtat i que volen compartir coneixements i experiències.

Per aquesta sessió es comptarà amb la col·laboració de les empreses Federació Allem, B-Biosca, SUPSA Supermercats Pujol (Plusfresc)

 

Barcelona, 28 de juny

Adreçada a petites i mitjanes empreses que estan implantant mesures d’igualtat i plans d’igualtat i que volen compartir coneixements i experiències.

Per aquesta sessió es comptarà amb la col·laboració de les empreses Grup Papelmàtic i Fundació Joia.

 

Les places són limitades. Inscripcions ja obertes.

 
 
Quan

Data:  14.06.2018 - 28.06.2018

 
 

De 09:30 a 11:30 h

No hi ha informació relacionada

Departament de Treball. Formació cofinançada pel Fons Social Europeu