Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > I Trobada Internacional ...
 

I Trobada Internacional d’Observatoris contra la LGTBI-fòbia

 
Afegeix al calendari de Google
 

Barcelona acollirà de l’1 al 3 de juny aquest esdeveniment que reunirà a agents i entitats dedicades a la prevenció, recopilació, denúncia i actuació enfront dels casos de LGTBI-fòbia.

Observatori LGTBI

L’Observatori contra l’Homofòbia, en col·laboració amb l’Observatori Madrileny contra la LGTBI-fòbia – Arcópoli i la Federació Estatal de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals (FELGTB), ha impulsat la Trobada “Observatoris contra la LGTBI-fòbia: nous espais de conquesta de drets humans”.

De l’1 al 3 de juny es celebrarà a Barcelona aquesta trobada on a partir de taules informatives, xerrades i espais de debat, s’intercanviaran informacions, realitats i iniciatives entorn de la LGTBI-fòbia que existeix al món. L’objectiu és poder compartir coneixement entre observatoris, crear sinèrgies i conèixer les bones pràctiques que estan duent a terme diverses organitzacions.

La conferència inaugural anirà a càrrec de la Sra. Ulrike Lunacek, vicepresidenta del Parlament Europeu i impulsora del full de ruta de la Unió Europea contra l’homofòbia i la discriminació per motius d’orientació sexual i gènere.

 
 
Quan

Data:  01.06.2018 - 03.06.2018

 
 

Divendres de 19:00h a 21h

Dissabte de 09:30 a 20:00h

Diumenge 09:30 a 14:00h

Fins al 30 d’abril: 65€

Fins al 27 de maig: 85€

Fins l’ 1 de juny: 100€

Observatori contra l’Homofòbia de Catalunya amb la col·laboració de l’Observatori Madrileny contra la LGTBI-fòbia – Arcópoli i la Federació Estatal de Lesbianes, Gais, Transexuals i Bisexuals (FELGTB).