Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > BizBarcelona 2018
 

BizBarcelona 2018

 
Afegeix al calendari de Google
 

BIZBARCELONA és el saló que acompanya les persones emprenedores i les pimes en el procés de transformació, aportant eines, coneixement i inspiració per afrontar amb èxit els reptes de la nova economia.

imatge

Sota el lema "Suma-t'hi", la nova edició del Bizbarcelona estructurarà els seus continguts i activitats entorn a quatre eixos temàtics: la transformació tecnològica, social, econòmica i empresarial, i les noves tendències. Els quatre blocs estaran repartits en nou espais on s'oferiran multitud d'eines per a pimes i persones emprenedores, com ara conferències, taules rodones, tallers, assessorament personalitzat, recursos, sessions de networking, entre d'altres.

A l'eix de la transformació tecnològica s'analitzaran solucions d'e-commerce, logística i distribució, eines de màrqueting digital, així com les principals tendències en negocis digitals, Big Data i IoT. El bloc de la transformació social abordarà els canvis socials i l'aposta per la sostenibilitat com a motors transformadors, així com les possibilitats d'emprendre en l'economia social i sostenible. El Bizexporta, l'espai dedicat a la internacionalització, juntament amb el Mercat de Finançament formaran part de l'eix dedicat a la transformació empresarial, mentre que el bloc de noves tendències, presentarà experiències en primera persona, i corrents que estan impactant en l'àmbit social, econòmic, tecnològic i empresarial.

Bizbarcelona convida als nous emprenedors i al teixit de les pimes de la ciutat a sumar-s'hi a les transformacions en els àmbits tecnològic, social amb especial atenció a la sostenibilitat i de gestió empresarial, reforçant les opcions d'economia social. Fonamentalment volem avançar les noves tendències, donar a conèixer cap a on aniran les innovacions i les noves maneres d'actuar.

 
 
Quan

Data:  30.05.2018 - 31.05.2018

 
 

De 9 a 19h

No hi ha informació relacionada

Barcelona Activa