Accés al contingut Accés al menú de la seccióActualitat Dissabte, 25 de novembre de 2017

 
 • La gestió responsable de la cadena de subministrament (21.11.2017)
  4a sessió del cicle RSCat, en el que una quarantena d’empreses, entitats socials i organitzacions públiques han posat en comú els reptes que representa el fenomen de la cadena de submini-strament en un entorn globalitzat i conèixer les eines i recursos disponibles.
 • Tercer informe sobre el canvi climàtic a Catalunya (20.11.2017)
  El Tercer informe sobre el canvi climàtic a Catalunya (TICCC) analitza l’estat del clima i la seva evolució recent i futura a Catalunya, tant des del punt de vista de les seves bases científiques com en relació als diversos subsistemes naturals i sectors socioeconòmics.
 • ISO 20400: nou estàndard per a la compra sostenible (20.11.2017)
  La norma ISO20400 descriu en detall tots els impactes de sostenibilitat i consideracions que s'han d'incorporar en els diferents aspectes de les activitats d'adquisició. Té en compte els nous conceptes com poden ser el cicle de vida, la complicitat i el cost global. Ha estat creada gràcies a l'aportació d'experts i organismes de més de 40 països diferents.
 • Guia dels ODS per a les organitzacions del tercer sector (07.11.2017)
  La Fundació Vicente Ferrer ha presentat la guia, destinada a les organitzacions del tercer sector, amb la voluntat que sigui una eina didàctica i divulgativa per ajudar-los a fer seus els conceptes de l'Agenda 2030 del Desenvolupament Sostenible i que es comprometin a fer-la efectiva.
 • La Universitat de Barcelona presenta el seu Balanç del Bé Comú (06.11.2017)
  La UB és la principal universitat pública de Catalunya, amb més de 61.000 estudiants i l’oferta formativa més àmplia i completa. La UB és una institució compromesa amb el bé comú i ha publicat els seus impactes basats en la metodologia de l’Economia del Bé Comú.
 • Es publica la 4a edició del Butlletí del mapa de la negociació col·lectiva a Catalunya (30.10.2017)
  El Butlletí descriu amb periodicitat semestral l’estructura de la negociació col·lectiva a Catalunya. En aquesta quarta edició hi podreu trobar una anàlisi estadística de l’estructura de la negociació col·lectiva catalana a 1 de juliol de 2017.
1 | 2 | 3   Següent > Total pàgines: 10