Accés al contingut Accés al menú de la seccióActualitat Dimarts, 26 de setembre de 2017

 
 • Concurs: Idees Innovadores per a reptes socials 2017 (26.09.2017)
  La Xarxa d’Innovació Social del Vallés convoca els premis per identificar, fer emergir i accelerar la posada en marxa d’idees innovadores que tinguin potencial de crear ocupació de manera sostenible i que es plasmin en una proposta inicial de projecte empresarial.
 • La Diputació de Barcelona rep la certificació de responsabilitat social (26.09.2017)
  La Diputació de Barcelona ha rebut el certificat de responsabilitat social que acredita que la corporació ha implantat un sistema de gestió que aposta per la responsabilitat social, el bon govern i la millora contínua, segons els requisits de l’estàndard internacional IQNet SR10. La Diputació de Barcelona es converteix així en la primera administració pública catalana que rep aquest reconeixement.
 • Forética presenta a Barcelona la nova versió de la Norma SGE 21 (19.09.2017)
  SGE 21 és la primera norma europea que permet implantar, auditar i certificar un sistema de gestió ètica i socialment responsable.
 • El Museu Marítim de Barcelona renova el seu compromís amb la sostenibilitat (18.09.2017)
  La Memòria de responsabilitat social de l'MMB dóna a conèixer el balanç de la feina feta en els tres àmbits de la responsabilitat social: l’econòmic, el social i mediambiental, durant els anys 2015 i 2016. La novetat principal és que s'ha elaborat d'acord amb la nova Guia G4 del Global Reporting Initiative, d'acord amb l'opció De conformitat - Essencial, que incideix a reportar els aspectes rellevants per als grups d'interès de l'organització.
 • Fundació Joia actualitza la seva memòria de sostenibilitat (18.09.2017)
  La Fundació Joia és una entitat sense afany de lucre que treballa per motivar, definir i donar a conèixer les capacitats de les persones afectades per trastorns de salut mental. Presenta la seva Memòria de Sostenibilitat 2016, on un any més volen que sigui l’eina per explicar els seus impactes, resultats, projectes i futurs objectius.
 • Manual de referència Sindical sobre l'Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible (14.09.2017)
  L'Organització Internacional del Treball ha publicat un manual de referència per a les persones membres dels sindicats, que presenta els diferents components de l’Agenda 2030 i identifica un conjunt de metes i indicadors prioritaris que els sindicats podrien tenir en compte en les seves actuacions.
1 | 2 | 3   Següent > Total pàgines: 6