Accés al contingut Accés al menú de la seccióActualitat Divendres, 19 de gener de 2018

 
 • L'Economia del Bé Comú presenta la versió 5.0 de la Matriu i el manual d’aplicació (18.01.2018)
  Ja està disponible la Matriu del Bé Comú 5.0. Aquesta eina permet realitzar un balanç ètic, ecològic i democràtic de les activitats en organitzacions, empreses i administracions públiques. Descriu 20 temes i proporciona orientació sobre com avaluar-los.
 • Nova Guia d'usuari EMAS (17.01.2018)
  Aquesta guia modifica la Guia de l’usuari anterior i conté uns descripció detallada dels elements més importants del Sistema de Gestió Ambiental d’acord amb l’EMAS. La guia conté exemples pràctics que faciliten la implantació d’un Sistema de Gestió Ambiental i aclareix algunes necessitats detectades com l’ús que han de fer els verificadors de les Guies Sectorials de Referència o com s’ha de triar i verificar la mostra en el cas d’una organització amb múltiples emplaçaments.
 • Premis Innovació + Sostenibilitat + Xarxa. V edició (15.01.2018)
  El diari econòmic Expansión, Bankinter i Viesgo convoquen la V Edició dels Premis amb l'objectiu de reconèixer la innovació d'una empresa o organització en el seu procés d'integrar-se en una societat més compromesa amb els ciutadans i amb la protecció del medi ambient.
 • Premis a l’Impuls de l'Ocupació Juvenil (15.01.2018)
  La Fundació Mahou San Miguel, amb la col·laboració del Club d'Excel·lència en Sostenibilitat, convoca la segona edició del Premi al Impuls de l'Ocupació Juvenil, en el que es reconeixen.
 • Nous models econòmics sostenibles, Dictamen del Consell Econòmic i Social Europeu (15.01.2018)
  El dictamen, aprovat en el Ple del Comitè Econòmic i Social Europeu (CESE), presenta 10 reco-manacions amb l'objectiu que la UE assumeixi el lideratge de models econòmics innovadors, com l'economia funcional, col·laborativa o del finançament responsable.
 • Actua actualitza el seu compromís amb la sostenibilitat (12.01.2018)
  La cooperativa d’iniciativa social sense afany de lucre va ser creada al 2005 per professionals de l’àmbit socioeducatiu, que està dedicada al desenvolupament i la gestió de projectes d’acció socioeducativa.
1 | 2 | 3   Següent > Total pàgines: 16